TERMENI SI CONDITIILE SERVICIULUI

Credits

TERMENI SI CONDITII

www.Ceara-epilat.ro este un site care utilizeaza Cookie-uri.

TEAM PLAYER BUSINESS SRL  isi rezerva dreptul de a face modificari in ceea ce priveste site-ul  www.ceara-epilat.ro. Modificarile pot aparea atat asupra preturilor, informatiilor, duratelor si caracteristicilor produselor, cat si asupra structurii magazinului, modului de livrare si/sau termenilor si conditiilor de achizitionare  a produselor prezente in site, fara notificare in prealabil sau justificare a eventualelor modificari.

TEAM PLAYER BUSINESS SRL beneficiaza automat de dreptul de asi alege clientela, de a refuza livrarea unei comenzi sau de accepta eventuale propuneri de colaborare.

Continutul site-ului www.ceara-epilat.ro este proprietatea exclusiva a TEAM PLAYER BUSINESS SRL, orice incercare de utilizare a: imaginilor, textelor, bannerelor etc., fara instiintare in prealabil si obtinerea aprobarii de a face uz de orice fel de material (fizic sau digital), este aparata de legile in vigoare, si ca atare pedepsita conform legii (despagubirea conform legii, in functie de prejudiciul moral sau fizic adus propietarilor TEAM PLAYER BUSINESS SRL.)

Incercarile de fraudare prin, modificari aduse site-ului, incercarea de a periclita activitatea serverului care gazduieste www.ceara-epilat, incercarea de a accesa sau accesarea unui cont din site-ul www.ceara-epilat.ro care nu va apartine, este catalogata imediat ca atare, iar organele legii sunt insiintate fara notificare in prealabil a autorilor. Astfel de fapte sunt pedepsite conform legii in vigoare.

Puteti sa ne contactati la adresa de email [email protected] sau pe pagina de contact http://www.ceara-epilat.ro/contact-us, prin care puteti solicita detalii despre produse, inregistra reclamatii si aduce instiintari sau propuneri. Unul din operatorii nostrii va va raspunde in cel mai scurt timp. 

Multumim pentru intelegere!