Livrarea produselor comandate din magazinul nostru.

Produsele comandate din magazinul nostru pot fi livrate oriunde in tara, cu taxe de transport fixe (BUCURESTI 10Lei si 20Ron restul tarii). Magazinul nostru livreaza produse numai pe teritoriul Romaniei (fara exceptie).

In cazul comenzilor online, in momentul inregistrarii contului Dvs., sistemul va genera automat plata transportului, in functie de judetul in care este inregistrata adresa Dvs. in cazul in care comanda va depasi 300Ron, plata transportului va fi anulata automat.

Livrarea variaza ca si timp, in fuctie de zona in care va aflati, si in unele cazuri si de conditiile meteo, care pot ingreuna uneori transportul.

In cazul in care conditiile meteo nu influenteaza transportul in nici un fel, in orasele principale comenzile vor fi livrate in maxim 24ore. In satele si comunele adiacente oraselor principale insa, transportul poate dura pana la 3 zile.

Transportul produselor Dvs., se face in maxima siguranta prin intermediul firmelor de transport cu care noi colaboram (Fan Curier, Cargus, Bookurier, Fastius, DPD, etc).

Asiguram transportul in siguranta prin ambalarea corespunzatoare, al fiecarui produs.

In cadrul magazinului nostru nu se practica livrarea cu verificare, coletele se livreaza de catre curier, clientul achita coletul, si dupa achitare poate desface coletul. 

In momentul livrarii curierul nu are voie sa acepte returnarea culetului dupa ce a fost desfacut, sau dupa ce a plecat de la client. Clientii care sesizeaza orice fel de neregula, dupa deschiderea coletului, sunt rugati sa apeleze 0785.228.009, operatorul care va prelua apelul, va rezolva orice fel de problema in cel mai scurt timp (lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, starea fizica degradata a unuia sau mai multor produse, sau orice alta nemultumire in legatura cu produsele primite de la noi).