Aspecte legale

 

TEAM PLAYER BUSINESS SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 15520.

Citeste acesti Termeni de folosire inainte de a accesa situl.

Acesti Termeni de folosire reglementeaza standardele de folosire ale Tpb.ro. Utilizand situl Tpb.ro, tu (“Membrul”) esti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Daca tu nu esti de acord cu termenii si conditiile acestea, trebuie sa intrerupi imediat folosirea acestui sit. Ne rezervam dreptul, in orice moment, sa modificam, schimbam sau sa actualizam termenii acestui acord fara o notificare prealabila. Modificarile vor deveni active imediat dupa ce au fost postate pe Tpb.ro. Folosirea in continuare a acestui serviciu dupa ce au fost postate modificarile reprezinta recunoasterea si acceptarea ta a acordului si a modificarilor acestuia.

Acceptarea Termenilor

Tpb.ro iti ofera aceasta resursa, prin urmatorii Termeni de Folosire, care pot fi actualizati de noi intre timp fara a te notifica. Prin folosirea Tpb.ro, esti de acord cu acesti Termeni de Folosire.

Modificarea si intreruperea serviciului

Tpb.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul cu sau fara notificare catre membri. Tpb.ro nu este raspunzator catre membri sau oricarei alte terte persoane daca Tpb.ro isi exercita dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul. Membrii trebuie sa ia la cunostinta si sa accepte ca Tpb.ro nu garanteaza neintreruperea sau siguranta accesului sit din cauzele sau circumstantele care nu pot fi controlate.

Verifica alegerea produsului inaite de a-l cumpara

Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Tpb.ro nu accepta returnarea produselor doar din simplu motiv ca acestea nu corespund asteptarilor sau ca specificatiile nu corespund cele ale producatorului. De exemplu, daca tu vrei sa cumperi un televizor pentru a-l folosi in Europa te rugam sa verifici daca acesta suporta standardul de transmisie PAL (Phase Alteration By Line). Pentru a fi folosit in Statele Unite trebuie ca produsul sa suporte standardul de emisie NTSC (National Television Systems Commission).

Inregistrare

Pentru a folosi toate facilitatile pe care acest sit le ofera, trebuie mai intai sa-ti creezi un cont. In timpul inregistrarii se cer informatii de contact (ca nume, adresa de email). Aceste informatii le vom folosi pentru a te contacta in legatura cu serviciile sitului in care manifesti interes direct. Iti vom trimite ocazional informatii despre produse, servicii, oferte speciale sau promotii. Te poti inscrie sa primesti aceste emailuri in sectiunea de newsletter a sitului.

Schimbarea acestor Termeni si Conditii

Acesti termeni pot fi revizuiti oricand prin actualizarea acestei pagini. Este indicat sa vizitezi aceasta pagina din cand in cand pentru a revedea acesti termeni si conditiile impuse.

Asistenta aditionala

Daca ai nelamuriri in legatura cu acesti termeni sau daca ai intrebari sau comentarii, te invitam sa ne contactezi prin intermediul sectiunii de contact.

 

Confidentialitate

 

Aceasta declaratie de confidetialitate va aduce la cunostinta practicile de confidentialitate pentru Tpb.ro. Intentionam sa iti pastram intimitatea si iti sugeram ca sa vizitezi aceasta pagina periodic pentru a te informa de modul in care informatiile tale sunt protejate.

Colectarea de informatii si folosirea acestora

Tpb.ro colecteaza informatii de la utilizatori in mai multe locuri de pe site. Vom colecta informatii cand te inregistrezi pe site, cand faci o comanda sau cand participi la alta facilitate a sitului. Cand te inregistrezi sau cand comanzi, iti vom cere numele, adresa de email, adresa unde locuiesti, numarul de telefon sau alte informatii. Se poate, deasemenea, sa vizitezi situl ca anonim. Daca doresti sa folosesti sitemul nostru de trimitere de invitatii la prieteni, iti vom cere date despre numele prietenului si adresa acestuia de email. Vom trimite automat o singura data un email prietenilor tai invitandu-i sa ne viziteze. WWW.TPB.RO nu colecteaza aceste informatii.

Inregistrare

Pentru a folosi potentialul acestui site la maxim, clientii trebuie sa completeze formularul de inregistrare. In timpul inregistrarii, clientilor li se cere sa completeze informatii personale ca nume si adresa de email. Aceaste informatii sunt folosite pentru a informa clientii despre promotiile si noile servicii ale sitului si vor fi folosite doar daca clientul arata un interes explicit asupra unei promotii sau serviciu.

Intrebari si comentarii

Intrebarile, comentariile si propunerile tale despre termenii de confidentialitate sunt binevenite. Te rugam sa ne trimiti comentarii despre termenii de confidentialitate sau despre oricare alta problema.

Schimbari la acesti termeni

Ne rezervam dreptul de a schimba acesti termeni de confidentialitate, fara alte notificari in avans. Poti sa determini cand a fost schimbat continutul acestor termeni din data de la sfarsitul paginii curente. Orice schimbari vor deveni active dupa publicarea lor in aceasta pagina. Te sfatuim sa revezi aceasta pagina regulat pentru a te familiariza cu noile schimbari cand acestea apar.

Consimtamantul tau

Folosind acest site, iti dai consimtamantul pentru colectarea, folosirea, si aducerea la cunostinta a informatiilor in acord cu termenii de confidentialitate. Ne rezervam dreptul de a shimba sau imbunatati acesti termeni oricand. Daca se vor schimba acesti termeni de confidentialitate, vom publica modificarile in aceasta pagina sau iti vom trimite un mail astfel incat sa fii intotdeauna constient de informatiile pe care le colectam, cum le folosim, si in ce circumstante vor fi dezvaluite. Schimbarile la termenii de confidentialitate vor afecta informatiile pe care le colectam dupa data schimbarii acestora.

Cum sa ne contactezi

Daca ai intrebari sau comentarii in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, te rugam sa ne trimiti un email de pe pagina de contact.

Program de lucru cu publicul:

De Luni pana Vineri 10.00 – 18.00

Termenii de confidentialitate au fost actualizati la: 1 Februarie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explore More

Concurs TPB.ro : Castiga aparate pentru ingrijirea parului !

Concurs pentru bloggeri
mai 13, 2011 0 Comments 3 tags

Pagina de concursuri Total Pro Beauty     Concurs pentru bloggeri – „Ai un blog – castigi pe loc!” Daca ai un blog si vrei sa scrii despre produsele noastre,

Testimonial

mai 13, 2011 0 Comments 1 tag

Testimonial 2010-03-17 Georgiana P.: am comandat acest produs si nu am cuvinte sa spun cat de multumita sunt,mi-am epilat piciarele,axila,inclusiv la inghinal! ceara este de caliate si miroase foarte bine!

Parteneri Ceara-Epilat.ro

mai 13, 2011 0 Comments 1 tag

TEAM PLAYER BUSINESS SRL este importator si distribuitor direct in Romania pentru firme de renume international dupa cum urmeaza:   Alfaparf Yellow  Arco Cosmetici  BaByliss Pro  Biemme  Ceriotti  Deliline  Dyson Airblade