Silkn BellaLite - Epilator IPL cu lumina pulsata

Silkn BellaLite - Epilator IPL cu lumina pulsata

Detalii


1 596,77 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anuntama cand este disponibil

13 other products in the same category:

Silkn BellaLite - Epilator IPL cu lumina pulsata

\r\n

 

\r\n
\r\n

Epilatorul cu lumina pulsata Silkn BellaLite este CEA MAI NOUA SI EFICIENTA solutie de epilare a firelor de par nedorite chiar daca sunt crescute sub piele.

\r\n

 

\r\n

 Epilarea definitiva cu lumina pulsata folosind Silkn BellaLite este un principiu bazat pe teoria procesului de fotoepilat selectiv prin care energia luminoasa se foloseste la indepartarea parului cu un fascicul optic. Acest procedeu foloseste si epilatorul IPL Silkn BellaLite.

\r\n

 

\r\n

 Epilatorul Silkn BellaLite are o forma ergonomica si este prevazut cu UN SENZOR pentru piele bronzata care nu permite declansarea impulsului luminos. Multumita acestui senzor Silkn BellaLite devine cel mai sigur si eficient epilator ipl pentru epilarea definitiva.

\r\n

 

\r\n

Epilatorul IPL Silkn BellaLite vine cu UN SNGUR cartus montat in aparat. Dupa finalizarea celor 700-750 impulsuri va puteti achizitiona cartuse dupa necesitati.

\r\n

Un cartus de Silkn BellaLite (750 impulsuri) este destul pentru a epila o suprafata de 4200cm patrati.

\r\n

Datorita eficientei crescute Silkn BellaLite este un produs Unisex astfel putandu-se bucara de rezultatele pozitive atat ATAT FEMEILE CAT SI BARBATII la niste costuri fara concurenta.

\r\n

Sedintele de epilat se fac la interval de 7-10 zile pe aceasi zona

\r\n


\r\n


\r\nTRANSPORT GRATUIT ORIUNDE IN ROMANIA!!!
\r\n

 

\r\n

 

\r\n

REZULTATELE SUNT DIRECT INFLUENTATE:

\r\n
  \r\n
 1. DE NUMARUL DE SEDINTE
 2. \r\n
 3. DE INTENSITATEA APLICARII IMPULSULUI (de la 1 la 5)
 4. \r\n
 5. DE GROSIMEA FIRULUI DE PAR
 6. \r\n
 7. DE ADANCIMEA RADACINIII FIRULUI DE PAR 
 8. \r\n
 9. DE MARIMEA RADACINII FIRULUI DE PAR.
 10. \r\n
\r\n

 

\r\n

NUMARULUI DE SEDINTE SI COSTUL ESTE CALCULAT PT O MEDIE OPTIMA DE 4 SEDINTE LA INTENSITATEA 4-5 DESI LA UNELE PERSOANE POATE FI NEVOIE DE INCA 2-3 SEDINTE. VOR MAI FII SI CAZURILE IN CARE VOR FI SUFICIENTE 2-3 SEDINTE.

\r\n

  

\r\n

Lumina pulsata a epilatorului IPL BellaLite creaza un efect termic cand este absorbita in mod selectiv de piele si transforma lumina in caldura.

\r\n

Selectivitatea este reallizata de catre lumina sub forma unui blitz de la aparatul foto, energia optica selectiva face ca efectul termic sa aibe loc numai asupra pigmentului firului de par de culoare inchisa lasand epiderma si tesutul inconjurator intacte datorita transparentei. Concomitent se produce si un fenomen de racire a firului de par datorita mecanismului de racire din pistolul epilatorului IPL Silkn BellaLite.

\r\n

Pentru multe persoane, folosind epilatorul IPL Silkn BellaLite poate fi prima lor experienta cu un dispozitiv bazat pe lumina pulsata (IPL - HPL) proiectat pentru tratament individual. Epilatorul IPL Silkn BellaLite este usor de folosit si tratamentele sunt foarte rapide.

\r\n

 

\r\n

Tratamentul consta in:

\r\n
  \r\n
 1. Un fulger de lumina - lumina puternica nu va afecta ochii atunci cand sunt aplicate in zone non-faciale iar masuri speciale de protectie a ochilor nu sunt necesare. Cand se trateaza zona fetei, este important sa se evite ochi.
 2. \r\n
 3. Un zgomot de ventilator - ventilatorul de racire in epilatorul IPL Silk'n BellaLite face un zgomot similar cu un uscator de par. Acest lucru este normal.
 4. \r\n
 5. Un sunet Pop la fiecare impuls - Cand impulsul  de lumina IPL este activat, este normal sa auzi un sunet de pop subtil simultan cu flash de lumina.
 6. \r\n
 7. Presiune moderata a pistolului - Acest lucru este necesar si util pentru a permite efectuarea impulsurilor adiacente de lumina.
 8. \r\n
 9. Senzatie de caldura si furnicaturi - In timpul fiecarui puls de lumina, este normal sa simti o usoara senzatie de caldura si furnicaturi de energie si lumina. Este foarte important de a utiliza intotdeauna setarile de consum redus de energie pentru tratamente initiale.
 10. \r\n
\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Epilarea cu epilatorul IPL Silkn BellaLIte este foarte rapida, suprafata acoperita de un impuls fiind de 6 cm patrati (3cm x 2cm) iar viteza de incarcare de 1 secunda, toate acestea fac posibila tratarea a doua axile in aproximativ 2 minute.

\r\n

Epilatorul IPL Silkn BellaLite vine insotit de un SINGUR cartus de 750 de impulsuri,  dupa terminarea cartusului puteti achizitiona unul nou de pe site-ul nostru.

\r\nCoş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala