Rezerva Silkn Sensepil - Epilator IPL cu lumina pulsata

Rezerva Silkn Sensepil - Epilator IPL cu lumina pulsata

Rezerva Silkn Sensepil - Epilator IPL cu lumina pulsata - 1500 impulsuri

Detalii


174,19 lei cu TVA

13 other products in the same category:

\r\n

Silkn Sensepil cartus epilator cu lumina pulsata IPL

\r\n

Cartus de schimb pentru epilatorul cu lumina pulsata SILKN SENSEPIL.

\r\n

Are un numar de 1500 de impulsuri in functie de intensitatea a care este folosit.

\r\n

 

\r\n

Rezultatele obtinute in urma deplarii cu SILKN SENSEPIL variaza de laa persoana la persoana, din mai multe motive. Culoarea parului, densitatea si locul unde creste pe corp au un impact asupra acestui proces. De asemenea, mediul in care traiti poate avea un rol suplimentar.
Un alt factor important il constituie ciclul de crestere a parului, care are loc, in mod obisnuit, pe perioada a 18-24 luni. Puteti observa ca, dupa ce ati terminat tratamentul cu epilatorul SILKN SENSEPIL, apar, dintr-o data, cateva fire de par in zona tratata. Nu aveti motive de ingrijorare, acestea sunt doar fire care se aflau in etapa "latenta" si care abia acum isi incep ciclul de crestere. In acest caz, este recomandata inca o sedinta cu epilatorul Silkn SensEpil, dupa care aceste fire vor disparea.
De obicei, dupa 2 saptamani de tratament cu epilatorul SILKN SENSEPIL, firele de par incep sa isi continue cresterea, proces cunoscut sub numele de "ejection" si, dupa 2 saptamani, veti vedea ca acestea s-au subtiat foarte mult si cad la o simpla atingere. (NU va recomandam sa le extrageti, acestea vor cadea pur si simplu).De asemenea, este posibil ca unele fire de par sa nu fie afectate de tratamentul cuaparatul de epilat Silkn SensEpil, din cauza etapelor diferite de crestere in care se afla la momentul sedintei sau a faptului ca au fost "omise" de aparat. Aceste fire vor fi insa afectate in timpul sedintelor ulterioare, de aceea este nevoie de mai multe sesiuni pentur a obtine rezultate ideale.
Pentru mai multe informatii privind aparatul de epilat Silkn Sensepil pentru a asigura o depilare perfecta, dati click aici.

\r\n
\r\nCoş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala