Silkn Flash&Go Luxx - epilator IPL cu lumina pulsata

Silkn Flash&Go Luxx - epilator IPL cu lumina pulsata

Silkn Flash&Go Luxx - epilator IPL cu lumina pulsata

Detalii

Preț redus!
1 473,12 lei cu TVA

1 636,80 lei cu TVA

(preţ redus cu 10 %)

13 other products in the same category:

Silkn Flash&Go Luxx - epilator IPL cu lumina pulsata

\r\n

120.000+5.000 Impulsuri

\r\n


\r\n

Epilare definitiva cu LUMINA PULSATA IPL

\r\n

 

\r\n

Silk'n Flash & Go Luxx este destinat indepartarii definitive a parului nedorit. Epilarea definitiva a parului este definita ca o reducere substantiala, pe termen lung a pilozitatii, epilarea se face urmand un tratament strict, cu rezultate garantate. Silk'n Flash & Go Luxx include 120.000 de impulsuri. Exista, de asemenea, un cartus de precizie inclus, cu 5.000 de impulsuri de lumina, aceasta fiind destinat epilarii faciale, amprenta lui fiind mult mai mica decat cea strandard a unui cartus.

\r\n

 

\r\n

Epilatorul IPL Flash & Go Luxx

\r\n

Silk'n Flash & Go Luxx este un aparat de epilare definitiva acreditat FDA S.U.A(similar Romania ANM),  fiind testat dermatologic de oameni de specialitate. Dupa multiple teste s-a ajuns la concluzia ca Flash&Go Luxx poate fi folosit in conditii de siguranta, usor si eficient atat in salon, cat si acasa.

\r\n

 

\r\n

Dovedit clinic

\r\n

Tehnologia Principala Pulsed Light in Flash & Go Luxx, a fost conceputa pentru a capta toate beneficiile clinice ale luminii intens pulsate pentru indepartarea parului acasa. In studiile clinice, cu durata de peste un an, dermatologii si chirurgii plasticieni au atestat faptul ca, Silk'n Flash & Go Luxx este capabil sa obtina rezultate excelente de indepartare a parului.

\r\n

 

\r\n

AVANTAJE

\r\n
  \r\n
 • Tratament de epilare definitiva pentru zonele sensibile (zona inghinala, mustata, perciuni, ceafa, axila) fara prea multe batai de cap durere, sau iritatii.
 • \r\n
 • Un tratament in viteza. Deoarece Silkn Flash&Go Luxx asigura un tratament rapid, fara a avea grija ca bateria se va descarca inainte de a termina tratamentul.
 • \r\n
 • O piele catifelata si intinerita, fara fire de par crescute sub piele sau arsuri.
 • \r\n
 • 5 trepte de reglare a intensitatii impulsului luminos dupa bunul plac, si dupa nevoile fiecaruia
 • \r\n
 •  Un senzor de piele inchisa la culoare ,care nu declanseaza impulsul cand detecteaza pielea bronzata sau inchisa la culoare, astfel o protectie garantata in orice situatie.
 • \r\n
 • Un cartus montat pe aparat si inca un cartus in pachet de 5.000 impulsuri special pentru fata cu amprenta mai mica (aceasta permite tratarea cu finete a zonelor mici), amandoua cu un total de 125.000 impulsuri.
 • \r\n
\r\n

 

\r\n

Silk’n senzor de culoare, siguranta garantata

\r\n

Pentru a spori si mai mult nivelul de siguranta Silk'n Flash & Go Luxx,  introduce un senzor inteligent de detectare a culorii pielii. Acest senzor este cel care va calcula daca tenul tau este optim pentru tratamentul cu IPL. Numai atunci cand culoarea pielii este acceptabila pentru tratamentul IPL, senzorul va lasa lumina pulsata sa actioneze asupra firelor de par, in cazul in care senzorul nu accepta nuanta pielii, accsta nu va lasa lumina pulsata sa actioneze.

\r\n

Cu Silk'n Flash & Go Luxx siguranta Dvs. este pe primul loc.

\r\n

Tehnologia HPL ™ in Silk'n Flash & Go Luxx – reprezinta siguranta superioara, cu un nivel de energie consumata, considerabil  mai mic. Tehnologia de origine Pulsed Light este capabila de a obtine, pe termen lung rezultate reale, in indepartarea parului nedorit la o fractiune din nivelul de energie folosit de alte echipamente de epilare definitiva pe baza de lumina pulsata. Energia redusa utilizata de Silk'n Flash & Go Luxx reduce potentialul de a cauza un prejudiciu sau o afeciune, in acelasi timp contribuind la siguranta dumneavoastra generala.

\r\n

 

\r\n

CE INSEAMNA EPILAREA DEFINITIVA IPL?!

\r\n

Cateva lucruri, necesare de stiut despre eliminarea parului pe baza de impuls luminos IPL – HPL (Intense Pulse Light – Home Pulse Light)

\r\n

Procesul de tratament pe baza de lumina IPL este bine cunoscut pentru eficienta si siguranta sa. Aceasta a fost dovedita prin  testarea  clinica in intreaga lume, inca de acum 15 ani, ca fiind o modalitate sigura si eficienta pentru a realiza dezactivarea permanenta a regenerarii parului.

\r\n

Indepartarea parului pe baza de IPL se bazeaza pe teoria fototermolizei selective in care energia optica este folosita pentru a dezactiva cresterea parului. Pentru a realiza astfel de efect termic, firul de par are nevoie sa absoarba selectiv energie luminoasa si sa o transforme in caldura. Aceasta selectivitate este atinsa atunci cand energia optica de mare intensitate a impulsului luminos, este  livrata tesutului si in mare parte absorbita de pigmentul firului de par, in timp ce epiderma si tesutul inconjurator este racit in mod activ (prin intermediul unui mecanism de racire). Melanina este pigmentul din firul de par, care este responsabila pentru absorbtia de lumina, care genereaza caldura, care in cele din urma dezactiveaza cresterea parului. Cand cresterea parului este dezactivata, se indeparteaza parul.

\r\n

Ciclul de crestere al parului: fiecare fir de par in organismul nostru trece prin trei faze ale ciclului de crestere a parului: anagen, catagen si telogen. Aceste etape au un impact important asupra modului in care functioneaza procesul de indepartare a parului pe baza de lumina. Anagen este faza de crestere a parului in timp ce catagen si telogen, sunt ambele faze de odihna (sau de stagnare).

\r\n

Timpul necesar pentru a finaliza un ciclu complet de crestere a parului variaza de la persoana la persoana si in fuctie de gradul de pilozitate, astfel pentru unele persoane poate dura 18-24 luni. La un moment dat, majoritatea foliculii de par din orice zone ale pielii sunt in etapele de odihna. Aceste fire de par aflate in faza de odihna nu vor reactiona la tratamentul cu laser sau lumina pulsata pentru indepartare a parului. Cu toate acestea firele de par din faza de crestere anagena vor raspunde. Prin urmare, este important sa se inteleaga ca ar putea dura un ciclu complet de crestere a parului pentru a obtine rezultate complet, atunci cand faci un tratament de indepartare a parului prin metoda IPL, HPL sau laser.

\r\n

 

\r\n

Veti gasi in pachet:

\r\n

- Silk'n Flash & Go dispozitiv Luxx cu 120.000 de impulsuri IPL

\r\n

- 1 cartus de precizie (facial) cu 5.000 de impulsuri IPL

\r\n

- Manual de utilizare

\r\n

- DVD cu instructiuni

\r\n

 

\r\n

Tratamentul rapid

\r\n

Flash & Go Luxx ofera un tratament cu adevarat rapid, dar si foarte eficient in acelasi timp.  Un tratament in viteza, dar foarte eficient presupune tratamentul rapid, fara a avea grija ca bateria se va descarca inainte de a termina sesiunea intrucat este conectat permanent la priza. De exemplu, un intreg piept masculin sau ambele picioare in caz feminin, pot fi tratate in 30-40 minute .

\r\n

 

\r\n

Cele mai bune rezultate

\r\n

Respectati planul de tratament primit odata cu aparatul Silk'n Flash & Go Luxx pentru a obtine cele mai bune rezultate. Eficienta si rezultatele variaza insa, de la persoana la persoana, in functie de frecventa de utilizare, gradul de pilozitate si de asemenea, tipul de piele al fiecarei persoane.

\r\n

 

\r\n

Intimitatea propriei case

\r\n

Puteti beneficia de utilizarea de Silk'n Flash & Go Luxx in confortul si intimitatea propriei case. De asemenea acesta are un volum redus si il puteti lua cu Dvs. chiar si in calatorii pentru a putea continua tratamentul oriunde si in orice moment doriti .

\r\n

 

\r\n

Aparatul pentru epilare definitiva Silkn Flash & Go Luxx este in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

\r\n

Aceasta declaratie certifica conformitatea deplina a produselor cu urmatoarele standarde europene:

\r\n

 

\r\n
  \r\n
 • RF: EN 300330-1:(2002-12)
 • \r\n
 • EN 300330-3:(2006-04)
 • \r\n
 • EN 61000-3-2:2000 (A2:2005)
 • \r\n
 • EN 61000-3-3:1995 (A1:2001)
 • \r\n
 • EN 55014-1:2000 (A2:2002)
 • \r\n
 • EN 55014-2:1997 (A1:2001)
 • \r\n
 • EN 301489-1: (2004)
 • \r\n
 • EMC: EN 301489-3: (2002)
 • \r\n
 • EN 60335-1:2002 (A1:2004, A12:2006)
 • \r\n
 • Siguranţă din punct de vedere electric: EN 50415:2003
 • \r\n

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Reduceri

Toate reducerile

Ceara epilat traditionala