Silk'n Glide - Epilator IPL cu lumina pulsata

Silk'n Glide - Epilator IPL cu lumina pulsata

Silk'n Glide - Epilator IPL cu lumina pulsata

Detalii

Preț redus!
647,71 lei cu TVA

938,71 lei cu TVA

(preţ redus cu 31 %)

13 other products in the same category:

Silk'n Glide - Epilator IPL cu lumina pulsata

\r\n


\r\n

Silk'n Glide este cel mai mic, mai comod si mai atragator aparat de epilare definitiva , iar de acum este disponibil în magazinul nostru on-line!

\r\n

 

\r\n

Acest nou dispozitiv, Silk'n Glide functioneaza cu aceeasi tehonogie revolutionara, ca si celelalte aparate din oferta Silkn Romania. Tehnologia HPL™(IPL) este cea mai buna si efcienta metoda folosita pentru epilarea definitiva. Silkn Glide ofera pana la 50.000 de impulsuri cu o dimensiune foarte precisa  care trateaza o suprafata de 3 cm ², cu aceeasi eficienta ca si aparatele cu amprenta mai are (6 cm ²). Deci, este aparatul de epilare definitiva ideal pentru zonele delicate ale corpului! In afara de treptele de viteza, Silkn Glide vine si cu o noua optiune de reglare a vitezei de pulsatie intre 1 impuls pe secunda si 1 impuls pe 3,5 secunde, in functie de nivelul de energie setat.

\r\n

Noul Silk'n Glide permite epilarea in siguranta si a tipurilor de piele de nuanta mai inchisa, cu aceleasi rezultate garantate!

\r\n

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata nu este tocmai, cea mai potrivita pentru epilarea tipurilor de piele cu nuanta naturala mai inchisa, si cu atat mai putin pielii expusa intens la soara (sau solar). Cu toate acestea, dezvoltatorii Silk'n au decis sa proiecteze Silk'n Glide, intr-un mod putin diferit fata de celelalte aparate Silk’n. Astfel Silk'n Glide, prin necesitatea de energie foarte scazuta, el dezvolta lumina pulsata asupra pielii, intr-un mod mult mai sensibil. Aceste lucruri fac Silk'n Glide optim pentru epilarea, in premiera, a tonurilor de piele mai inchisa, fie nanta pielii naturala sau obtinuta prin expunerea la soare. Astazi, datorita noii tehnologii, doar cele mai intunecate tonuri de piele nu pot fi tratate cu Silk'n Glide.

\r\n

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) pentru epilare definitiva, cu rezultate reale 100%.

\r\n

Tehnologia HPL ™(IPL) in Silk'n Glide - siguranta fizica garantata cu un nivel de energie considerabil mai mic .Tehnologia HPL ™(IPL) este capabila sa obtina rezultate reale in ceea ce priveste epilarea definitiva, consumand doar o  fractiune din nivelul normal de energie care este folosit in general  de alte echipamente de pe baza de lumina, pentru epilare definitiva .Cantitatea redusa de energie utilizata de Silk'n Glide, reduce din start orice fel de posibilitate de afectare a pielii in timpul tratamentelor de epilare definitiva, astfel sporeste atat siguranta Dvs. pesonala cat si beneficiul unui cost foarte redus al energiei electrice consumata pentru incarcarea aparatului.

\r\n

Silk'n Glide: greutate mica si dimensiune neglijabila, pentru comoditate sporita in ultilizare, transport si depozitare

\r\n

Greutatea(350gr) si dimensiunea sunt atat de mici, incat utilizarea Silk'n Glide va fi o adevarata placere, acesta fiind foarte usor si comod de manevrat. De asemenea, prin dimensiune si greutate Silk'n Glide, este foarte usor de transportat, astfel nu trebuie sa renuntati la tratament, nici daca sunteti nevoiti sa fiti permanent in deplasare. Silk'n Glide se va strecura cu usurinta chiar si in cel mai mic si neincapator bagaj.

\r\n

 

\r\n

 Recomandat de medici, cu cea mai mare certitudine a rezultatelor mult asteptate

\r\n

Silk'n Glide este un dispozitiv de epilare definitiva pe baza de lumina pulsata proiectat exclusiv pentru uz personal, pentru acasa, astfel este foarte usor de utilizat. Silk'n Glide este utlizat excusiv pentru epilarea definitiva a parului nedorit de pe orice suprafata a corpului. Zonele  ideale ale corpului pentru epilarea definitiva cu Silk'n Glide includ axilele ,zona inghinala, bratele, picioarele, zona fetei, spatele, umerii si pieptul. Glide este prevazut cu 5 nivele de energie de la 1(cel mai scazut, pentru fazele incipiente ale tratamentului) la 5 (cea mai intens, pentru fazele terminale ale tratamentului, sau pentru intretinere)

\r\n

 

\r\n

SIGURANTA SILK'N GLIDE

\r\n

Silk'n Glide este acreditat FDA S.U.A (similar Romania ANM), fiind testat dermatologic de oameni de specialitate. Dupa  multiple teste s-a ajuns la concluzia ca Silk'n Glide poate fi folosit in conditii de siguranta, in intimitatea propriei locuinte, fara necesitatea de a va deplasa la salon.

\r\n

Este absolut cert faptul ca, in ceea ce priveste siguranta, Silk'n Glide este pe primul loc, datorita noilor fasciculi de lumina incorporati. Nu incercati sa utilizati, totusi Silk'n Glide, pe cea mai intunecata piele, ca si culoare, fie culoare naturala sau datorata bronzarii, deoarece nu va functiona sau in cel mai rau caz sa obtineti arsuri de piele. Glide are senzorul de culoare incorporat, care chiar daca acepta nuante considerabil mai inchise fata de celelalte aparate, are totusi o limita asupra careia nu va lasa impulsul sa actioneze in vederea epilarii definitive. Silk'n Glide are cu un senzor de culoare a pielii built-in, care este conceput pentru a masura nuanta optima a tenului si permite aplicarea numai pe nuantele optime de piele.

\r\n

Epilatorul IPL Silk'n Glide are un sistem  de siguranta built-in pentru protectie a ochilor. Acest sistem a fost proiectat astfel incat impulsul de lumina nu poate fi emis atunci cand suprafata de tratament nu este in contact cu pielea.

\r\n

Tratament de suprafata

\r\n

Silk'n Glide,cu suprafata de 3 cm ², suprafata de tratament, este proiectat astfel incat, lumina pulsata trateaza la suprafata pielea, astfel lumina nu patrunde in piele mai adanc, decat pana la nivelul radacinilor de par. Fasciculul de lumina este incastrat in aparat, iar acest lucru a fost facut pentru a fi evitat contactul direct intre cartus si suprafata de piele tratata. In acest fel tratamentul cu Silk'n Glide, devine 100% sigur!

\r\n

Pulsare si Alunecare este cea mai buna tehnica pentru a lucra cu un nivel de energie mai mare in epilarea definitiva, deoarece permite un control mai bun in ceea ce priveste acoperirea perfecta a pielii fara a rata vreun loc. Atunci cand activati pulsatia, impulsurile Silk'n Glide vor fi administrat in randuri, pornind de la un capat al fiecarui rand si progresand secvential spre celalalt capat . este cea mai buna tehnica de epilare, cu acest aparat, facandu-va singuri acasa acest tip de tratament riscati sa ramaneti cu zone ne epilate, deoarece nu sunt usor vizibile pentru propria persoana, insa folosind aceasta tehnica rezultatele vor fi cele visate. Alunecarea presunune, mentinerea continua a butonului apasat in timp ce alunecati usor pe piele, impulsurile se vor activa continuu, atunci cand se opresc asteptati 1 sau 1,5 secunde, dupa cum este setata aparatul.

\r\n

Expunerea la soare

\r\n

Cel mai scazut nivel de energie Silk'n Glide (1), este special conceput pentru utilizarea in conditii de siguranta chiar si dupa expunerea la soare. Dupa expunerea la soare, puteti continua utilizarea Silk'n Glide cu incredere, dar numai la cel mai scazut nivel de energie .

\r\n

Expunerea la soare presupune, expunerea neprotejata la lumina directa a soarelui de la 15minute in sus in mod constant. Pentru a proteja pielea recent epilata cu IPL folositi obligatotiu protectie solara SPF 30 sau mai mare, timp de cel putin 2 saptamani dupa fiecare sesiune de epilare definitiva. Cele mai bune perioade de incepere a tratamentelor sunt primavara si toamna cand inca avem corpul acoperit iar zonele tratate nu vor fi expuse la soarele puternic de vara. Similar este si bronzul de la solar care nu se recomanda pe timpul verii daca obisnuiti sa va expuneti la soare. Contraindicatiile sunt mereu avizate de noi si de producator si in caz de nerespectarea lor se pot ajunge la complicatii clinice.

\r\n

Nivelul de energie

\r\n

Nivelul de energie determina intensitatea impulsului luminii Silk'n Glide aplicate asupra pielii tale. Glide dispune  5 niveluri de energie de la 1 (cel mai scazut) la 5 (cel mai intens), reprezentate prin cinci indicatoare luminoase. Aparatul dispune de 50.000 de impulsuri sau chiar mai mult, presupune epilare definitiva si intretinere pe viata pentru o persoana .

\r\n

-        nivelul de energie 1 - 1 puls la fiecare 1 secundă

\r\n

-        nivelul de energie 2 - 1 puls la fiecare 1.5 secunde

\r\n

-        nivelul de energie 3 - 1 puls după 2.3 secunde

\r\n

-        nivelul de energie 4 - 1 puls după 3 secunde

\r\n

-        nivelul de energie 5 - 1 puls după 3.4 secunde

\r\n

 

\r\n

NORME EUROPENE!

\r\n

Aparatul pentru tratamente faciale Silk'n SensEpil este in deplina conformitate cu cerintele de baza ale Directivei Consiliului European 89/336/EEC şi 73/23/EEC, amendate prin Directiva 93/68/EEC.

\r\n

Aceasta declaratie certifica conformitatea deplina a produselor cu urmatoarele standarde europene:

\r\n

 RF: EN 300330-1:(2002-12)

\r\n

EN 300330-3:(2006-04)

\r\n

EN 61000-3-2:2000 (A2:2005)

\r\n

EN 61000-3-3:1995 (A1:2001)

\r\n

EN 55014-1:2000 (A2:2002)

\r\n

EN 55014-2:1997 (A1:2001)

\r\n

EN 301489-1: (2004)

\r\n

EMC: EN 301489-3: (2002)

\r\n

EN 60335-1:2002 (A1:2004, A12:2006)

\r\n

Siguranţă din punct de vedere electric: EN 50415:2003

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala