\r\n

SIGURANTA GARANTATA in magazinul nostru!

\r\n

Asiguram garantia calitatii produselor noastre, de aceea dorim sa fiti siguri ca ceea ce achizitionati, este cu adevarat ceea ce va doriti. Oferim asistenta si returul garantat, indiferent de motivul acestuia, fara a pune la indoiala parerea fiecarui client. Banii vi se pot returna in cel mult 20 zile de la primirea coletului retur, prin curier, indiferent de modalitatea de plata initiala pentru care ati optat la comadarea produselor

\r\n

RETURNAREA PRODUSELOR

\r\n

Returnarea produselor se poate face in magazinul nostru fara absolut nici o problema, astfel din fie ce motiv (produsul nu e corespunzator cerintelor, produsul nu se potriveste cu activitatea pe care o desfasurati etc.) produsele sunt acceptate inapoi, iar banii vi se returneaza garantat in cel mult 20 zile. Produsele deteriorate din cauza transportatorului vi se schimba in cel mai scurt timp fara nici un argument.

\r\n

In cazul in care produsul este cel comandat, si este in perfecta stare, dar clientul doreste sa il returneze din orice motiv, clientul este cel care suporta transportul. In cazul in care returul se face din cauza unei greseli facute de magazinul nostru sau din cauza unei defectiuni provocata de transport sau fabricatie, transportul este suportat de magazinul nostru

\r\n

Pentru a se putea face returul fara a fi absolut nici o problema, produsul trebuie sa indeplineasca anumite cerinte. Astfel in primele 10 zile de la primirea comenzii (nu de la lansarea comenzii) produsul trebuie trimis inapoi la magazinul nostru. Adresa de retur poate fi gasita pe factura primita in interiorul coletului. Produsul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru ca noi sa va putem returna banii in cel mai scurt timp:

\r\n

1.       Ambalajul original trebuie sa fie absolut intact (la primire desfaceti ambalajul cu cea mai mare grija)

\r\n

2.       Produsul nu are voie sa aiba orice fel de urme de utilizare (zgarieturi, ciobituri, mizerie, etc.)

\r\n

3.       Produsele consumabile desigilate/folosite, vor ramane la client, iar din suma se va scadea valoarea acestuia/tora, deoarece produsele consumabile desigilate/folosite nu mai pot fi revandute. In cazul in care nici un consumabil nu a fost folosit/desigilat, se accepta retur impreuna cu restul produselor!

\r\n

Ne rezervam dreptul, sa nu acceptam returul produselor, cu semne de uzura, lovituri, zgarieturi, produse murdare sau cu ambalajul deteriorat oricat de putin. Din pacate produsele care sufera astfel de modificari nu mai pot fi vandute, din acest motiv va rugam sa manevrati cu grija aparatele atunci cand le primiti si sunt in perioada de 10 zile.

\r\n

Fiecare dintre aparate si mobilier au serii individuale, astfel orice incercare de fraudare, aduce de la sine pierderea garantiei si a dreptului de retur!

\r\n

Indeplinind conditiile de mai sus, returul se poate face in cel mai scurt timp, iar banii vi se vor inapoia, prin curier in cel mult 20 zile.

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala