\r\n

Epilarea definitive cu Lumina pulsata Silk’n

\r\n

O noua era, din ce in ce mai multa tehonolgie.

\r\n

Iata ca suntem importante, noi femeile, suntem importante. Este o concluzie usor de tras avand in vedere noile aparitii in materie de tehnologie in ceea ce priveste ingrijirea personala.

\r\n

Epilarea definitiva, de ceva ani capata din ce in ce mai multi adepti, femeile dar si barbatii adopta epilarea definitiva pentru ca asa scapa pentru tot restul vietii de parul nedorit.

\r\n

Incepem prin a vorbi despre, faimoasa tehnologie, IPL. Este o tehnologie noua si foarte eficienta, aceasta fiind folosinta cu succes de foarte multe doamne si domni.

\r\n

Tehnologia ipl este revolutionara, aceasta actioneaza asupra radacinii firului de par. Eficienta acesteia este dovedita, de asemenea si explicatia metodei de functionare va poata convinge.

\r\n

Ciclul de crestere are mai multe etape, acestea fiind controlate genetic. Prima etapa dureaza intre 2 si aprox 6 ani, aceasta etapa, etapa anagena, este caracterizata de cresterea activa, specifica parului de pe scalp. Etapa urmatoare , catagena,  etapa in care radacina parului tinde catre o oarecare involutie, aceasta etapa este caracteristica parului de pe intregul corp. Ultima etapa este etapa telogena in care parul de pe intreg corpul,  face o stationare de 3 luni.

\r\n

Date fiind aceste informatii tratamentele cu IPL trebuie facute in mod repetat, deorece nu toate firele de par se afla in aceeasi perioada de cretere. Astfel o prima epilare ar elimina doar o parte din firele de par, cca 60% din totalul lor. Tratamentele trebuie repetate la interval de 2 saptamani, si facute pana la 5-6 sedinte pentru rezultate maxime.

\r\n

Aceste tratamente vor da cu adevarat rezultatele mult asteptate, insa fiecare organism uman are o anumita putere de regenerare, astfel depinde de la persoana la persoana aparitia unor noi fire de par dupa anumite perioade de 2-3 ani, insa chiar si asa la o noua aparitie procentul de par va fi infim fata de procentul initial (cca3%).

\r\n

Epilarea definitiva cu IPL are insa si cateva mici dezavantaje. Se poate realiza doar pe fire de par negru, cu radacina inchisa la culoare, deorece parul alb si blond au radacina transparenta iar unda de lumina nu o poate detecta, deci nu o poate distruge.

\r\n

Pe de alta parte, epilarea definitiva este recomandat sa se faca in perioada rece a anului, deorece nu poate fi facuta pe piele bronzata, daca in trecut riscati sa capatati arsuri groaznica, in prezent producatorii au instalat pe fiecare dintre aparate un senzor care impiedica declansarea atunci cand detecteaza pielea bronzata sau piele cu imperfectiuni, rani, cicatrici, depigmentari sau alunite. Asadar trebuie sa incepeti procesul de epilare definitiva la jumatatea toamnei atunci cand bronzul acumulat de-a lungul verii este deja pe trecute. Incepand din aceasta perioada pana in mai-iunie atunci cand incepem sa ne expunem la razele soarelui.

\r\n

Prin urmare daca doriti o piele  fina, fara sa aveti grija programarilor si drumurilor  la cosmetica si fara suferinte, indrazniti la epilarea definitiva.

\r\n

Un mare avantaj al epilarii definitive cu IPL este acela ca poate fi facut in propria casa de fiecare dintre noi. Este foarte usor de utilizat, este practic, aparatele ocupa putin spatiu, iar confortul propriei locuinte este argumentul care ne convinge.

\r\n

Din punct de vedere al banilor, aparatele au preturi mici in comparatie cu preturile unor tratamente la salon, care de altfel se fac cu aceleasi aparate, pentru ca toate sunt la fel. Investitia este pe terment lung, si daca incercati sa calculati cati bani investiti de-a lungul anilor in epilari cu ceara sau in tratamente , ati realiza ca suma depaseste de cateva ori numai intr-un an pretul unui aparat.

\r\n

In concluzie, epilarea definitiva cu IPL este o inventie ce ne scapa pe toti de parul nedorit. Pe de alta parte mai este si avantajul lipsei de durere, deorece epilarea definitiva cu IPL ofera confort maxim, in timpul tratamentului singura senzatie va fi o mica ciupitura, care oricum este ceva insesizabil in comparatie cu duprerile unei singure epilari axiale sau inghinale cu ceara.

\r\n

O viata fara griji, concedii fara stres si curajul de a fi perfect oricand, fara batai de cap.

\r\n

 

\r\n

 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala