\r\n

Epilare cu ceara acasa . Mai usoara !

\r\n

Epilarea cu ceara la tine acasa nu este atat de usoara precum pare, insa merita cu desavarsire indrazneala de a face ceva singure, in confortul propriilor locuinte si mai ales fara jena de care unele doamne nu reusesc nici macar dupa multi ani sa scape. Cu toate cred ca am trecut prin situatia in care cosmeticiana cu care deabia am reusit sa ne invatam, brusc dispare, pleaca la alt salon in alt capat al orasului, isi muta activitatea in propria casa unde igiena lasa de dorit, sau pur si simplu abandoneaza aceasta meserie.

\r\n

De aceste momente neplacute si situatii limita, putem insa scapa printr-o simpla mica ambitionare de a ne achizitiona la preturi foarte mici incalzitorul,ceara si spatulele, si de a incepe o noua perioada in viata noastra: epilarea cu ceara acasa

\r\n

Procedeul este destul de simplu, ceara se incalzeste pana cand devine lichida, se lasa sa se raceasca pentru a ajunge la o temperatura pe care corpul sa o poata suporta si apoi se incepe utilizarea. Ceara se aplica in sensul de crestere a firului de par, in forma de fasii, dar nu foarte lungi, scurte la inceput, si mai lungi dupa ceva timp cand capatam dexteritatea necesara unei epilari “ca la salon”. Aplicarea cerii trebuie facuta cu grija la inceput, astfel ceara trebuie incercata cu mana si numai daca are o temperatura suporabila o puteti apilca, pentru ca din neatentie sau nestiinta ne putem provoca niste arsuri greu de suportat.

\r\n

Dupa aplicarea corespunzatoare a cerii, bucata de ceara se lasa pana cand devine cauciucata, si se extrage, prin tragere brusca in partea opusa sensului de crestere al firului de par. Atunci cand se extrage ceara,  pielea trebuie tinuta perfect intinsa, “in contra” fata de partea din care urmeaza sa trageti, in acest fel evitati vanatai. Procedeul trebuie respectat cu sfintenie mai ales pe partile cu piele foarte moale.

\r\n

Pentru ca epilarea cu ceara acasa sa fie foarte putin dureroasa, este recomndat un dus fierbuinte inainte de a incepe, astfel porii se deschid iar radacinile se extrag mult mai usor, iar durerea este considerabil mai mica

\r\n

La finalul procesului de epilare cu ceara, pielea va fi destul de rosie iar toti porii vor fi deschisi, din acest motiv este indicat sa aplicati pe piele prafuri cu antibiotic, din farmacii, sau uleiurile post epilatorii care linistesc pielea si o ajuta la relaxare si vindecare. Dusul prin care curatati rezidurile de ceara si uleiul sau praful aplicat trebuie facut dupa minim 2 ore, nu mai devreme de 2 ore pentru ca pielea este destul de agresata ca sa mai poata suporta si chimicalele din gelurile de dus pe care le folosim.

\r\n

Asa ca,  epilarea cu ceara acasa este un proces simplu dar foarte eficient. Eficienta, de altfel este cea mai mare calitate in acest caz, deoarece pilozitatea isi face aparitia dupa aproximativ 2-3 saptamani, in care ne putem bucura de o piele foarte fina. Epilarea cu ceara traditionala este cheia unui confort desavarsit, a unui concediu de vara, romantic, cu adevarat fara griji si a unei senzualitati de care fiecare femeie are nevoie pentru a se simti ca o adevara regina in pielea ei, zi de zi.

\r\n

Ceara traditionala se poate gasi in mai multe variante, cele mai cunoscute fiind: ceara verde, cu extract natural de aloe vera, azulena sau clorofila, care este recomandat unor tipuri de ten mai sensibil; ceara roz, cu dioxid de titaniu, pentru cele mai groase si dure tipuri de par, si cea clasica naturala cu extract de miere de albine care este universala, este maleabila si se adapteaza usor pe marea majoritate a tipurilor de ten.

\r\n

In  concluzie epilarea cu ceara traditionala este benefica si foarte practica, fie ca este facuta acasa, fie ca este facuta la salon. Epilarea cu ceara ne garanteaza o buna dispozitie permaneneta. Aceasta epilare poate fi facuta in orice perioada a anului.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala