\r\n

Epilare cu ceara traditionala

\r\n

Epilarea cu ceara traditional e o metoda pe cat de veche pe atat de originala si eficienta in lupta noastra, a  femeilor, cu parul nedorit de pe corp. Epilarea cu ceara traditionala este o metoda  foarte apreciata de femeile din intreaga lume.

\r\n

Epilarea cu ceara traditionala se practica inca din vremuri foarte vechi,  metoda fiind descoperita de egipteni, folosita de femeile din clasa medie sociala. Epilarea cu ceara traditionala se practica cu succes, fiind considerat un ritual regesc, dar accesibil. Femeile  aveau parte de acest tratament o singura data in viata, atunci cand se casatoreau. Epilarea  se facea pe intreaga suprafata a corpului cu ceara sau zahar(in cazul femeilor din mediul regal). Acest ritual se facea pentru ca apoi corpul sa poata fi impodobit cu dantela pictata manual de femeile in varsta. Picturile cu motive florale sau extrase din natura erau realizate cu henna si se considera ca in ziua nuntii, fata se transforma in femeie, deci trebuie sa arate ca o zeita.

\r\n

Astfel ca epilarea cu ceara traditionala, daca in trecut era o metoda destul de dificila, incomoda si greu de realizat, in zilele noastre lucrurile stau cu totul altfel. Epilarea cu ceara traditionala este “floare la ureche” pentru oricare dintre noi, epilarea se face la salon, in general, insa, putem indrazni sa fim putin mai independente, astfel putem opta pentru incalzitoarele si decantoarele pentru ceara, ce fac epilarea acasa mult mai usoara. Multi producatori au venit pe piata cu incalzitoare si decantoare micute foarte usor de utilizat pentru epilarea cu ceara acasa. Ne putem achizitiona astfel de aparate in functie de necesitate, mai mari sau mai mici.

\r\n

Ceara traditionala se poate gasi in mai multe variante, cele mai cunoscute fiind: ceara verde, cu extract natural de aloe vera, azulena sau clorofila, care este recomandat unor tipuri de ten mai sensibil; ceara roz, cu dioxid de titaniu, pentru cele mai groase si dure tipuri de par, si cea clasica naturala cu extract de miere de albine care este universala, este maleabila si se adapteaza usor pe marea majoritate a tipurilor de ten.

\r\n

In  concluzie epilarea cu ceara traditionala este benefica si foarte practica, fie ca este facuta acasa, fie ca este facuta la salon. Epilarea cu ceara ne garanteaza o buna dispozitie permaneneta. Aceasta epilare poate fi facuta in orice perioada a anului.

\r\n

 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Ceara epilat traditionala