Termeni si conditii

mai 13, 2011 0 Comments

Termeni si conditii

Acest site folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor săi o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Conditii de utilizare

Important!

Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte de baza, pentru a nu avea probleme cu utilizarea site-ului www.Ceara-Epilat.ro:

Folositi o rezolutie de 1024×768 pixeli si o adancime de culoare de minim 16 biti;

Nu folositi mijloace de anonimizare la utilizarea site-ului (servere proxy, ip spoofing, etc.), cand va logati sau cand completati formularele de comanda. Acest lucru va fi considerat tentativa de frauda iar comanda sau inregistrarea utilizatorului nou vor fi ignorate.

Va rugam sa urmariti cu mare atentie conditiile descrise in formular.

In cazul in care doriti ca livrarea sa se faca la alta adresa decat cea a titularului de cont (cazul cadourilor) trebuie sa achitati comanda anticipat, in acest caz va vom cere detalii atunci cand se face validarea comenzii.

Toate preturile afisate au TVA inclus!

Clientul trebuie sa fie de acord cu Termenii si conditiile stipulate mai jos:

www.Ceara-Epilat.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare fata de client.

Datele inregistrate in fisa contului vor fi verificate din punct de vedere al veridicitatii si al functionalitatii, in concordanta cu cerintele magazinului. In cazul in care se constata informatii eronate, contul creat va fi sters.

Comenzile care nu intrunesc conditiile de baza nu vor fi luate in calcul.

Conditii generale

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.Ceara-Epilat.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de SC TEAM PLAYER BUSINESS SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.Ceara-Epilat.ro, va fi denumita Client.

Adresa web care este proprietatea Furnizorului (www.Ceara-Epilat.ro), va fi denumita site-ul www.Ceara-Epilat.ro.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.Ceara-Epilat.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.Ceara-Epilat.ro este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.Ceara-Epilat.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

TEAM PLAYER BUSINESS SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 15520.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

CNP-ul pe factura este necesar Declaratiei 394, Declaraţie informativă privind livrările/prestarile şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional conform  OPANAF 3806/2013  – utilizat începând cu declararea obligaţiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2016 – actualizat în 06.04.2016

In cazul in care nu se doreste oferirea CNP-ului datele cu caracter personal sunt nume, prenume, adresa si numar de telefon. CNP-ul nu este obligatoriu la plasarea unei comenzi fie online fie telefonic.

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.Ceara-Epilat.ro beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe eticheta produsului.

Taxe suplimentare:

Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.Ceara-Epilat.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.Ceara-Epilat.ro, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.Ceara-Epilat.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Produsele comercializate:

www.Ceara-Epilat.ro detine toata marfa si face livrari direct din stocul propriu. Furnizorii nostri sunt producatori locali sau intrenationali. Ne rezervam dreptul de a livra comanda Dvs. in limita stocului existent. De asemenea, oferta de produse si preturile aferente acestora sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata (inflatie, modificarea cursului valutar, etc.). Comanda Dvs. se poate transmite prin fax, telefon sau e-mail. Toate comenzile vor fi validate telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, sau de agentul de zona prin confirmarea datelor inscrise in formularul de comanda. Tot telefonic se va stabili, de comun acord, ora exacta de livrare in functie de datele inregistrate in formularul de comanda. Comanda care nu face obiectul validarii nu va fi livrata.

Produsele vor fi insotite de documente fiscale si de certificare a calitatii in conformitate cu legile in vigoare.

Produsele sunt verificate din punct de vedere al termenelor de garantie, al aspectului exterior integru si sanatos

Daca sunteti de acord cu conditiile de utilizare speram ca ati gasit un magazin pe gustul dumneavoastra, unde puteti efectua cumparaturi online, comod si usor, de acasa, de la serviciu sau de oriunde exista un computer legat la Internet.

Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *